Guru Restaurant

GURU er Københavns ældste (og bedste) indiske restaurant. Jeg varetager Facebook Community Management og Facebook annoncering for både GURU og GURU TO GO. Derudover har jeg sat Google Adwords konto op med et delt budget mhp. bordbookinger og bestillinger af takeaway til GURU TO GO.  Dertil har mine konsulentydelser for GURU været at skrive nyhedsbreve i Mailchimp, drift af Instagramkonto og opdateringer af Magento webshop.

Klik her for at læse mere om GURU

Nils Holm Film & Foto

Nils Holm er selvstændig fotograf, og Nils laver både video og billeder til større og mindre virksomheder. Mine opgaver for Nils har være on page seo optimering af webiste. Derudover har jeg stået for opsætning af Facebook-side inklusiv coverbilleder, profilbillede, tabs og tekster. Sidst men ikke mindst har jeg opsat Google Adwords konto samt Analytics målopsætning.

Se mere om Nils Holm her

Order Yoyo

Order Yoyo leverer hjemmesider og apps til restauranter, pizzeriaer og takeaway steder. For Order Yoyo leverer jeg reklamepakker for de restauranter, der arbejdes sammen med. Reklamepakkerne består primært af Google Adwordskonti.

Du kan læse mere om Order Yoyo her.

Key Butler

Keybutler er en hjemmeside, der faciliterer nøgleoverlevering for folk, der lejer deres lejlighed ud via Airtbnb og lignende tiltag. For Key Butler har jeg opsat tracking i Google Analytics og kørt en Facebook kampagne.

Du kan læse mere om Key Butler her.

Spinnaker Nordic

Spinnaker Nordic er et online bureau, der leverer løsninger inden for analyse, online marketing og e-handel. Jeg fungerer som underleverandør til Spinnaker Nordic, hvor mine primære arbejdsopgaver har været Facebook annoncering og udarbejdning af SEO tekster til blandt andre Nybolig, Les Deux, Ny Nord, Uno X og GoMore. Jeg har derudover lavet Google Adwords kampagner og optimering for en række af Spinnaker Nordics kunder, hvorfor jeg også har haft en finger med i strategiske løsninger.

Du kan læse mere om Spinnaker Nordic her.

ALDO

For ALDO har jeg lavet adwords konto inklusiv søgekampagner, Google Shopping og Dynamisk remarketing. Sideløbende kørte vi Facebook retargeting i form af dynamiske produktannoncer.

Scotwork Negotiation

Scotwork leverer løsninger inden for forhandlingstræning og ledelse. For Scotwork har jeg stået for opsætning og optimering af Adwords og Analytics konto. Derudover har jeg lavet Facebook Ads, der ligesom Adwordskontoen fungerede som lead-generering. Derudover har jeg stået for opsætning af Facebookside samt Community Management og SEO-rådgivning.

Du kan læse mere om Scotwork her.

Piil & Co.

Piil & Co. er en skøn restaurant beliggende i Dyrehaven nord for København. For Piil & Co. har jeg lavet Facebook Community Management, Facebook Ads og generel rådgivning om ageren på de sociale medier. Jeg har bidraget med søgeordsanalyse med henblik på on page optimering af deres hjemmeside, og stået for opsætning af Mailchimp-konto inklusiv sign up forms, lister, merge tags og automatiserede e-mails.

Du kan læse mere om Piil & Co. her.

Dal Bastardo

Dal Bastardo er en freelancekok og et cateringfirma drevet af den tidligere Michelin-kok, Andras Riis. Dal Bastardo var tidligere en restaurant beliggende på Amager, hvor jeg var ansvarlig for Facebook Community Management og Facebook Ads. Derudover har jeg været presseansvarlig for Dal Bastardo, hvilket har kastet en del artikler af sig bla. i AOK, Amager Bladet og i Børsen ved Ole Troelsø.

Du kan læse mere om Dal Bastardo her.

Aktiv Forandring

Aktiv Forandring er en autoriseret psykolog beliggende på Islands Brygge drevet af Heidi Sahlgreen. Jeg har konsulteret Aktiv Forandring i forhold til opsætning og forbedring af WordPress hjemmeside.

Du kan læse mere om Aktiv Forandring her.

Gravy

Gravy er et spisested og takeaway på Østerbro i København. Jeg har lavet Gravys hjemmeside fra start til slut - det vil sige domæne, setup af hosting, design, tekster, sitemap, linkopsætning og billeder. Derudover har jeg rådgivet Gravy omkring Facebook og sat tabs op på deres Facebook med henblik på at få flere takeaway bestillinger.

Se mere om Gravy her.

RATION

Google Adwords - Google Shopping - Dynamisk remarketing

Opsætning af automatisk e-mail-flow i mailchimp.

Løbecoach Peter Liljensten

Peter Liljensten er løbecoach og hjælper private og virksomheders ansatte med at komme i form. Jeg konsulterer Peter i forhold til Google Adwords, hvor jeg har hjulpet med at blive skarpere på at måle og analysere på hans resultater. Derudover har jeg rådgivet Peter i forhold til konverteringsoptimering af hans hjemmeside.

Du kan læse mere om Løbecoach Peter Liljensteen her.

Cille's

Cille's er en århusiansk café med gode solide retter og et indbydende miljø. Jeg har designet Cille's nye identitet, hvilket indebar udarbejdelse af skilt, indput til menukort, design og opsætning af Facebookside og branding af økologi og friske og lokale råvarer.

Du kan læse mere om Cille's her.

WeEntertain

WeEntertain udbyder professionel livemusik til arrangementer, der vægter kvaliteten af underholdningen højt.

For Weentertain laver jeg Google adwords søgeannoncer.

The Burger Shack

The Burger Shack er en ny økologisk burgerbar i Århus. Jeg har konsulteret The Burger Shack i forhold til visuel identitet, brand, design og opsætning af hjemmeside.

Du kan læse mere om The Burger Shack her.

Carriage of Love

Carriage of Love er et projekt, der vil sætte fokus på næstekærlighed, medmenneskelighed og god karma. Jeg har lavet Facebookside for Carriage of Love og stået for Community Management. Derudover har jeg lavet PR for Carriage of Love, hvilket bland andet udmundede sig i et indslag på TV2 Lorry.

Du kan læse mere om Carriage of Love her.

UC Plus

UC Plus dansk udbyder danskuddannelse i en lang række kommuner landet over.

For UC Plus Dansk har jeg lavet Adwords-konto og Facebook-annoncering ift. at få flere studerende på deres hold.

Ole Troelsø

Ole Trolsøe er madanmelder på Dagbladet Børsen, men ved siden af sit virke på Børsen laver Ole foredrag, og han skriver bøger om smørrebrød og gastronomi.

 

Charlotte Rosell

Charlotte arbejder med sociale medier og digital kommunikation. Fra strategi til eksekvering – og alt der imellem. Altid med hjertet. Jeg har fungeret som underleverandør for Charlotte, hvor jeg har lært Mit Hjem er Mit Slot op i Instagram-annoncering.

Du kan læse mere om Charlotte her.

Home Barista

Home Barista er en webshop, der sælger high end kaffeudstyr. Mærker som Hario og Chemex pryder hylderne på Home Barista, der leverer alt til, hvad hjemmebryggeren skal bruge.

Du kan læse mere om Home Barista her.

Sohu Wallstickers

Sohu Wallstickers sælger wallstickers på deres webshop. For Sohu administrerer jeg deres Adwordskonti i Danmark, Norge og Sverige og deres plakatside i Danmark.-

Du kan læse mere om Sohu Wallstickers  her.

Billig Ventilation

Navnet Billig ventilation giver lidt sig selv; Hos BilligVentilation.dk finder du alt, hvad du skal bruge til dit ventilationsprojekt. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Så hvis du drømmer du om et bedre indeklima, så har BilligVentilation.dk altid optimale løsninger til de bedste priser.

For BilligVentialtion laver jeg linkbuilding.

Du kan læse mere om Billig Ventilation her.

 

 

Sohu Plakater

Sohu Plakater sælger plakater til store og små og i alverdens afskygninger. Plakater er en evergreen, når det kommer til at smukkesere sit hjem, sit kontor eller noget helt tredje. Sohu Plakater har plakater, der kan passe til alle typer hjem, man kan designe sine egne plakater, og om du er 2 år eller 90 år, så har Sohu Plakater en plakat til dig.

For Sohu Plakater laver jeg Adwords, analyse og linkbuliding.

Du kan læse mere om Sohu Plakater her.